Badrumsrenovering Västerås
- Skapa ditt drömbadrum

Letar du efter ett pålitligt och erfaret företag som kan renovera badrum i Västerås? Då har du kommit rätt! Vi på Torshälla Fasad & Kakel genomför alla typer av professionella badrumsrenoveringar på ett tryggt och smidigt sätt. Kontakta oss med din vision så hjälper vi dig att förverkliga den.

Professionella renoveringstjänster med Torshälla Fasad & Kakel

Det finns mycket att ta hänsyn till för att resultatet av en badrumsrenovering ska bli både funktionellt och estetiskt tilltalande. Framför allt är det nödvändigt att det från början finns en tydlig idé och vision för hur badrummet ska se ut. Och det är inte alltid enkelt att visualisera.

Därför ger vi gärna råd och hjälper till att bolla fram ett badrum som bockar i alla boxar, mot bakgrund av det du föreställer dig. Vi finns helt enkelt här för att vägleda dig redan från design och materialval, ända till installation och färdigställande.

Renovera badrum i Västerås tryggt, smidigt och enkelt

Badrumsrenoveringar kan vara komplicerade. Ofta innebär de många kontaktytor och det är enormt viktigt att ha koll på och följa rådande regler. För att din badrumsrenovering i Västerås ska bli så smidig och bekymmersfri som möjligt ser vi därför till att samordna hela projektet, från kontakten med elektriker och rörmokare till beställningar av kakel, keramik, sanitetsprodukter och allt annat som behövs till renoveringen. 

Skulle du dock vilja köpa in material själv så går det utmärkt det också. Huvudsaken är att du känner att renoveringen går smidigt till.

Erfarenhet och expertis - Hör av dig till oss för renovering av badrum i Västerås

Ända sedan 2010 har vi skapat våra kunders drömbadrum, och vi har inga tankar på att sluta med det. På Torshälla Fasad & Kakel är vi stolta och glada över att få bistå med vår kompetens i och omkring Västerås, nu och i framtiden. Tveka inte att kontakta oss så ska vi göra vårt yttersta för att du ska få det där badrummet du drömmer om!

Vi tar oss an uppdrag i hela regionen och kan hjälpa till med fasadrenovering, extra isolering, putsarbete, tegelmurning och Lecamurning i olika städer. Det innebär att även du i Stockholm, Västerås, Södertälje, Enköping, Uppsala, Strängnäs, Köping, Arboga, Örebro, Nyköping med flera kan höra av dig till oss.

thfasad_badrumsrenoverig2

Behöver du renovera badrummet eller bygga ett nytt badrum?

Kontakta oss på Torshälla Fasadrenoveringar, vi hjälper dig gärna. Vi erbjuder totalentreprenad på ditt projekt – en kontakt för alla arbeten smidigt och enkelt för dig som kund.

Intresserad även av våra andra tjänster?

Upptäck THFasads breda utbud av renoveringstjänster. Från badrum till måleriarbeten, erbjuder vi unika lösningar som förverkligar dina heminredningsdrömmar. Våra experter skapar en perfekt balans mellan funktion och stil. Vi specialiserar oss på totalentreprenad för ditt projekt, vilket innebär enkel och smidig hantering av alla arbeten för dig som kund. Låt vårt team utforska möjligheterna och förvandla ditt hem till något extraordinärt.

Fasadrenovering

Återuppliva ditt hem med en professionell fasadrenovering som skapar både skönhet och hållbarhet. Utforska vårt kunnande för att ge ditt hus en ny gnista.

Balkongrenovering

Låt din balkong bli en oas igen. Vår balkongrenovering ger inte bara styrka och säkerhet, utan även en plats där du kan njuta av varje stund utomhus.

Fönsterrenovering

Återställ charm och energieffektivitet med våra skräddarsydda fönsterrenoveringslösningar. Låt ljuset och friskheten strömma in i ditt hem.

Tegel- & lecamurning

Varje tegel berättar en historia. Vår skicklighet i murning ger inte bara ett vackert utseende, utan även en beständig struktur som står emot tidens tand.

Takrenovering

Säkerhet ovanför allt. Med vår takrenovering får du inte bara ett starkt och pålitligt tak, utan också lugnet som kommer med att veta att ditt hem är skyddat.