Badrumsrenovering
Eskilstuna

Letar du efter en pålitlig och erfaren partner som kan renovera badrum i Eskilstuna?
Då har du kommit rätt! På Torshälla Fasad & Kakel erbjuder vi professionella renoveringstjänster för alla typer av badrum.

Förverkliga din badrumsdröm med Torshälla Fasad & Kakel

Letar du efter en pålitlig och erfaren partner som kan renovera badrum i Eskilstuna? Då har du kommit rätt! På Torshälla Fasad & Kakel erbjuder vi professionella renoveringstjänster för alla typer av badrum. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar och skapa det perfekta badrummet för just dig. Med vår expertis och långa erfarenhet kan vi ge ditt badrum en fantastisk förvandling som överträffar dina förväntningar.

Personlig rådgivning och materialval

Vid en badrumsrenovering finns det många saker att tänka på för att säkerställa att resultatet blir både snyggt och funktionellt. Framför allt är det viktigt att ha en tydlig idé och vision om hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Vi finns här för att guida dig genom hela processen – från design och materialval till installation och färdigställande.

För oss är det viktigt att lyssna in dina behov och önskemål för att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig. Självklart samarbetar vi med ledande leverantörer av kakel, klinker, sanitetsprodukter och allt annat som behövs för att skapa ett badrum i världsklass. Om ni hellre vill köpa in material själva går det lika bra.

Professionell partner för din badrumsrenovering i Eskilstuna

Vi på Torshälla Fasad & Kakel är ett team av skickliga hantverkare med stor kunskap. Med vår långa erfarenhet av att renovera badrum i Eskilstuna kan du känna dig trygg med att lämna över ansvaret till oss. Du som kund behöver heller inte vara orolig för att passa tider med elektriker och rörmokare – det sköter vi åt dig. Vi förstår att en badrumsrenovering kan vara ett omfattande projekt. Därför strävar vi efter att göra hela processen så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig.

När du letar efter en trygg aktör för din badrumsrenovering i Eskilstuna är du varmt välkommen att kontakta oss på Torshälla Fasad & Kakel. Vi har funnit sedan 2010 och har många nöjda kunder och referenser i bagaget. Med oss får du en dedikerad partner som kommer göra allt för att du ska få badrummet du drömmer om.

Vi tar oss an uppdrag i hela regionen och kan hjälpa till med fasadrenovering, tilläggsisolering, putsarbeten, tegelmurning & lecamurning i många olika städer. Det betyder att även du i Stockholm, Västerås, Södertälje, Enköping, Uppsala, Strängnäs, Köping, Arboga, Örebro, Nyköping med flera kan höra av dig till oss.

shutterstock_1692156790

Behöver du renovera badrummet eller bygga ett nytt badrum?

Kontakta oss på Torshälla Fasadrenoveringar, vi hjälper dig gärna. Vi erbjuder totalentreprenad på ditt projekt – en kontakt för alla arbeten smidigt och enkelt för dig som kund.

Intresserad även av våra andra tjänster?

Upptäck THFasads breda utbud av renoveringstjänster. Från badrum till måleriarbeten, erbjuder vi unika lösningar som förverkligar dina heminredningsdrömmar. Våra experter skapar en perfekt balans mellan funktion och stil. Vi specialiserar oss på totalentreprenad för ditt projekt, vilket innebär enkel och smidig hantering av alla arbeten för dig som kund. Låt vårt team utforska möjligheterna och förvandla ditt hem till något extraordinärt.

Fasadrenovering

Återuppliva ditt hem med en professionell fasadrenovering som skapar både skönhet och hållbarhet. Utforska vårt kunnande för att ge ditt hus en ny gnista.

Balkongrenovering

Låt din balkong bli en oas igen. Vår balkongrenovering ger inte bara styrka och säkerhet, utan även en plats där du kan njuta av varje stund utomhus.

Fönsterrenovering

Återställ charm och energieffektivitet med våra skräddarsydda fönsterrenoveringslösningar. Låt ljuset och friskheten strömma in i ditt hem.

Tegel- & lecamurning

Varje tegel berättar en historia. Vår skicklighet i murning ger inte bara ett vackert utseende, utan även en beständig struktur som står emot tidens tand.

Takrenovering

Säkerhet ovanför allt. Med vår takrenovering får du inte bara ett starkt och pålitligt tak, utan också lugnet som kommer med att veta att ditt hem är skyddat.