Fasadrenovering med TH Fasad
- din pålitliga partner inom fasadrenovering & putsning

Letar du efter ett pålitligt och erfaret företag som kan fasadrenovering? Med nästan två decennier av erfarenhet i branschen har vi specialiserat oss på att leverera högkvalitativa fasadlösningar som står emot tidens tand.

Specialister på putsning & renovering av fasader

Att välja rätt partner för ditt fasadrenoveringsprojekt är avgörande för att säkerställa rätt kvalitet, hållbarhet och estetik. Vi förstår att varje projekt har sina egna unika krav och utmaningar. Därför erbjuder vi en skräddarsydd lösning för varje kund, med en rad olika material och strukturer som kan anpassas för att passa just dina behov.

Kalkbaserade produkter: Ett hållbart val

Ett av våra mest rekommenderade materialval är kalkbaserade produkter. Dessa produkter är inte bara hållbara och långvariga, de minskar också risken för fuktskador, vilket är en kritisk faktor i det svenska klimatet. Kalkbaserade produkter tillåter fasaden att ”andas” och bidrar därför till en sundare och mer hållbar byggnadsstruktur.

Kundfokus

Vi sätter alltid kunden i centrum och strävar efter att överträffa dina förväntningar. Från den initiala konsultationen till projektets slutförande, är vårt team engagerat i att leverera den högsta kvaliteten och servicen.

Komplett serviceutbud

Utöver fasadrenovering, erbjuder vi också fönsterrenovering, balkongrenovering och takrenovering, vilket gör oss till en ”one-stop-shop” för alla dina renoveringsbehov.

Genom att välja Torshälla Fasad & Kakel för din fasadrenovering, investerar du inte bara i en vacker och hållbar fasad, utan också i en pålitlig partner som kommer att stå vid din sida genom hela processen.

Baserade i Torshälla, några kilometer utanför Eskilstuna, har vi blivit en pålitlig partner för många nöjda kunder i regionen. Vår expertis sträcker sig dock långt utöver Eskilstuna; vi arbetar nämligen i hela Mälardalen och Södermanland.

För dig som är baserad i Västerås, erbjuder vi samma höga standard av fasadrenovering som vi gör i Eskilstuna. Vår geografiska räckvidd gör oss till en idealisk partner för alla dina fasadbehov.

Om du bor i Södertälje med omnejd och funderar på fasadrenovering kan du vara säker på att Torshälla Fasad & Kakel är det rätta valet. Vi har arbetat där och i närliggande områden i många år med goda referenser.

20210614_115031
Fasadrenovering Eskilstuna, Västerås & Södertälje

Kontakta TH Fasad för kvalitativ fasadrenovering

Vi är redo att ta din fasad till nästa nivå, oavsett om du är bosatt i Eskilstuna, Västerås eller Södertälje. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov så tar vi fram en offert som passar ditt projekt.

Intresserad även av våra andra tjänster?

Upptäck THFasads breda utbud av renoveringstjänster. Från badrum till måleriarbeten, erbjuder vi unika lösningar som förverkligar dina heminredningsdrömmar. Våra experter skapar en perfekt balans mellan funktion och stil. Vi specialiserar oss på totalentreprenad för ditt projekt, vilket innebär enkel och smidig hantering av alla arbeten för dig som kund. Låt vårt team utforska möjligheterna och förvandla ditt hem till något extraordinärt.

Takrenovering

Säkerhet ovanför allt. Med vår takrenovering får du inte bara ett starkt, pålitligt tak, utan också lugnet som kommer med att veta att ditt hem är skyddat.

Balkongrenovering

Låt din balkong bli en oas igen. Vår balkongrenovering ger inte bara styrka och säkerhet, utan även en plats där du kan njuta av varje stund utomhus.

Fönsterrenovering

Återställ charm och energieffektivitet med våra skräddarsydda fönsterrenoveringslösningar. Låt ljuset och friskheten strömma in i ditt hem.

Tegel- & lecamurning

Varje tegel berättar en historia. Vår skicklighet i murning ger inte bara ett vackert utseende, utan även en beständig struktur som står emot tidens tand.