Fasadrenovering

Fasader är våran stora passion, vi älskar utsidan. När det gäller renovering eller en helt ny fasad på din fastighet är vi proffs. Med nästan 20 års erfarenhet av yrket så kan vi lova att ni får det bästa resultatet.

Det finns en uppsjö av olika material och strukturer att välja på och vi hjälper gärna till i den processen, det bör tilläggas att vi rekommenderar kalkbaserde produkter som ger fastigheten en rätt förutsättningar att hålla längre samt att man minskar risken för fuktskador. Är fasaden inte allt för gammal och bara har några sprickor räcker det oftast att laga upp och färga, är fasaden i sämre skick är det idé att börja om med en helt ny fasad.

Tilläggsisolering är ett bra sätt att spara pengar på sikt och få en behagligare boende miljö. En fasadrenovering är ett stort arbete och därför är det viktigt med rätt kompetens, det har vi! I samband med fasadrenoveringar utför vi även fönsterrenoveringbalkongrenovering och takrenovering.

Vi finns i Torshälla några kilometer utanför Eskilstuna och vi arbetar i hela Mälardalen och Södermanland – Stockholm, Västerås, Södertälje, Enköping, Uppsala, Strängnäs, Köping, Arboga, Örebro, Nyköping m.m.

20210614_115031

Behöver fasaden på ditt hus renoveras?

Eller kanske behöver ditt hus en hel ny fasad? vi hjälper dig gärna.
Vi erbjuder totalentreprenad på ditt projekt – en kontakt för alla arbeten smidigt och enkelt för dig som kund.